Big update!

Nu börjar 1:a året i gymnasiet lida mot sitt slut. Det har varit ett ganska roligt men framför allt ett lärorikt år! Jag hade mot alla odds ett "förhållande" med en tjej som inte varade speciellt länge, men det VARADE i alla fall.. Bandet har utvecklats super mycket och vi är i sverige final i världens största tävling för osignerade band! På kompis-fronten så har det dock gått neråt, finns inte så många kvar som jag känner mig trygg med. Men min linje som jag går är bra! Dock så har jag aldrig känt mig inne i klassen. Jag har börjat fundera starkt på att byta över till parallell klassen.


För det första så verkar folk lugnare och bättre där + att det finns 2 personer i den klassen som jag verkligen gillar att umgås med!  För det andra så mår jag allmänt dåligt i min nuvarande klass, har ingen aning om varför men det är någonting som jag känt i stort sätt hela året. Kan ha att göra med att jag aldrig känt att jag kommit in någonstans. Jag försökte komma in i en "killgrupp" men dem verkar inte vilja ha med mig, de svarar inte när jag frågar saker och ger mig ofta dryga svar när de väl svarar. För det tredje så ska jag satsa allt på plugget i 2an och 3an. Så jag måste fokusera! Så att komma in i en ny klass kan inte vara så dumt tycker jag.


Vad mer... Jo, jag ska klippa mig för första gången på 7-8 månader, håret är sjukt slitet och långt så nu blir det ungefär samma frisyr som i 9an. (Bild kommer)


Jag har börjat ätit ganska nyttigt nu bara sådär, utan vidare eftertanke och det känns sjukt bra! Det är perfekt tills i sommar då jag ska börja hårdträna.


Mål under sommaren:

*Träna mycket
*Äta nyttigt
*Vara social
*Tjäna pengar
*Ta körkorts lektioner
*Vara mycket hos mina morföräldrar
*Vara mycket med mig bror
*Spela mycket trummor

Ja, det är väl ungefär det...


Frisyren jag ska skaffa, med vissa ändringar


Våran header bild på myspacen ( www.myspace.com/shamefulalex )


En bild på klassen :)

RSS 2.0